FAQ’s

Beste prijzen

f

Service

All-in

24/7 bijstand

Milieubewust

1. Hoe kan ik een voertuig reserveren?

ONLINE
  1. Ga naar Voertuigen.
  2. Selecteer uw wagen van keuze.
  3. Op de voertuigpagina klikt u op reserveren.
  4. Contacteer ons.
MAIL

Stuur een mailtje te sturen naar info@vikorent.be

TELEFONISCH

Wij zijn steeds telefonisch 
beschikbaar tijdens de openingsuren om een reservatie vast te leggen.
Wij kunnen u onmiddellijk inlichten of het voertuig beschikbaar is en u een prijsofferte meegeven. Indien u het voertuig wenst te reserveren zullen wij uw gegevens noteren en is de reservatie compleet.
0474 47 54 99

VESTIGING

U kan ook steeds ter plaatse een reservatie vastleggen, onze gegevens kan u terugvinden op de contactpagina.

2. Hoe werkt de afhaling van uw voertuig?

Na reservatie komt u op het afgesproken tijdstip uw voertuig afhalen. Wij ontvangen van de bestuurder het rijbewijs en de ID-kaart en vervolledigen de huurovereenkomst. Na het betalen van de waarborg, overhandigen wij u de sleutels. Onze voertuigen zijn steeds volgetankt en gereinigd.

3. Hoe werkt de inlevering van uw voertuig?

Op het overeengekomen tijdstip levert u een volgetankt voertuig in. Het voertuig wordt door ons gereinigd. Wij vragen u wel om alle afval uit het voertuig te verwijderen. Indien u door omstandigheden het voertuig niet tijdig kan inleveren, gelieve ons telefonisch op de hoogte te houden.

Bij inlevering controleren wij het voertuig en indien alles in goede staat is, ontvangt u uw waarborg terug via overschrijving. Vervolgens bepalen wij in functie van het aantal gereden kilometers de totale huurprijs van het voertuig. De betaling gebeurt ter plaatse en gebeurd enkel via bankkaarten (debit en kredietkaart). Wij aanvaarden geen cash.

4. Hoeveel bedraagt de franchise van het voertuig?

Al onze voertuigen zijn omnium verzekerd, maar er is een vrijstelling van 950€ als u kiest voor de afkoopoptie (deze bedraagt 18€ excl btw/dag en 9€ excl btw/dag als u vanaf 7 dagen huurt). De vrijstelling bedraagt 3500€ als u niet kiest voor de afkoopoptie.